Mae Sue wordt duurzame kledingwinkel in Nederland

Misschien heb je het gemerkt, misschien ook helemaal niet, maar de laatste tijd is het stil geweest rondom Mae Sue. Waarom? Omdat Mae Sue ik Mae Sue nog steeds in mijn eentje run en omdat m’n leven de laatste weken een beetje op z’n kop stond. Er zijn dingen gebeurd waarom ik vanuit Frankrijk terug naar mijn geboorteland Nederland verhuisd ben. Vandaar die stilte, want na m’n vakantie moest er van alles geregeld worden. Inmiddels ben ik min of meer gesetteld in Den Haag in Nederland en is de nieuwe collectie online

Wat verandert er?

MaeSue.com blijft online in het Nederlands, Engels en Frans. Wel zijn de verzendkosten veranderd, deze zijn duurder geworden voor leveringen naar Frankrijk en goedkoper voor leveringen in Nederland. Ook zal er voorlopig helaas geen pop-up shop meer zijn in Montpellier. Dat is heel jammer en tegelijkertijd ben ik erg blij iedereen in Nederland zo beter te kunnen bereiken. Verder verandert er niets. MaeSue.com blijft een duurzame webshop met duurzame kleding voor mannen en vrouwen. Alleen nu vanuit Nederland.

Nieuwe collectie duurzame kleding

Sorry voor de stilte de laatste tijd. Ik hoop dat je er begrip voor hebt en dat je net zo zin hebt in de nieuwe collectie als ik! Want na het zonnige Montpellier krijg ik hier in de regenachtige herfst in Den Haag toch echt zin in nieuwe kleding. 😉

Close

Mae Sue

Webshop duurzame mode

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Mae Sue

Webshop duurzame mode

×