De Mae Sue filosofie

Het doel

Je vraagt je misschien af, waarom kleding verkopen als de kledingindustrie al zo groot is? Ik wil laten zien dat het anders kan. Kleding kan ook op een veel betere manier gemaakt worden. Van ecologische materialen die minder vervuilend zijn voor het milieu. En de werknemers in de kledingfabrieken hebben recht op een eerlijk salaris en een goede behandeling. Door eerlijke en duurzame mode te verkopen hopen we bij te dragen aan een verandering in de mode-industrie. Van “fast fashion” naar “slow fashion”.

“Good clothes, good karma”

Eerlijke mode

Alle merken in de collectie zorgen ervoor dat de werknemers die deel uitmaken van het gehele productieproces met respect worden behandeld. Ze verdienen een eerlijk salaris, hebben een veilige werkplek, normale werktijden en er is geen sprake van kinderarbeid of gedwongen arbeid. Zoals het hoort!

Sommige van de merken op MaeSue.com hebben een Fair Trade keurmerk. Andere merken werken nauw samen met kleine fabrieken en zijn er zeker van dat de fabriek op een eerlijke manier te werk gaat.

Duurzame mode

Vervuilde rivieren, werknemers die giftige stoffen inademen, broeikasgassen en ga zo maar door.. bah! De kledingindustrie is erg slecht voor het milieu. Gelukkig kan het ook anders. Er zijn verschillende ecologische materialen als biologisch katoen, linnen, hennep en Modal, die een veel kleiner effect hebben op het milieu. Stuk voor stuk mooie materialen van goede kwaliteit.

Kwaliteit boven kwantiteit

Maar ook op een andere manier kan het duurzamer. We kopen namelijk steeds meer kleding en vaak is het kwantiteit boven kwaliteit. De kleding op MaeSue.com is duurder dan wat je in een winkel in een gemiddelde winkelstraat vindt. Maar je krijgt er kwaliteit voor terug! Je kan zo misschien minder kleding kopen, maar wat je koopt is eerlijk geproduceerd en duurzaam. Mooie kleding die ook nog eens goed voor je karma is;) #goodclothesgoodkarma.

Close

Mae Sue

Webshop duurzame mode

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Mae Sue

Webshop duurzame mode

×