Verzenden & retourneren

Verzenden

Verzendkosten

Je hebt de keuze uit diverse verzendopties. De goedkoopste optie voor verzenden is €5,- naar adressen in Nederland,  € 6- naar Duitsland en België en €9,- naar adressen in Frankrijk. Verzending is gratis bij een bestelling met een bedrag boven €100,- naar adressen in Nederland en bij een bedrag van boven de €150,- naar adressen in België, Duitsland en Frankrijk.

Verzendkosten zijn inclusief afhandel-, verpakkings- en frankeerkosten. We adviseren je om alle producten in één bestelling te groeperen. Als je losse bestellingen doet betaal je namelijk ook dubbele verzendkosten.

Jouw pakketverzending

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Je hebt de keuze uit twee verzenders, DPD en Post NL. Het is hierbij ook mogelijk om het pakketje op een afleverpunt te laten afleveren. Ben je in de buurt? Dan kan je jouw aankoop gratis ophalen op kantoor in Den Haag. Laat het me altijd één dag van tevoren per e-mail weten als je het pakketje wilt komen ophalen. Je kan een e-mail sturen naar linda@maesue.com.

Track & Trace

Na het betalen van je bestelling krijg je een Track & Trace code toegestuurd zodat je het pakketje in de gaten kan houden.

Verzending op eigen risico

Jouw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt door mij speciale aandacht besteed aan het beschermen van jouw bestelling.

Verpakkingsopties

Tijdens het bestelproces heb je de keuze om voor eerder gebruikte verpakking te kiezen en/of om de bestelling, tegen betaling, in te laten pakken als cadeautje. De eerder gebruikte verpakking gebruiken we alleen als deze jouw bestelling nog goed kan beschermen.

Verpakkingsmateriaal

Al het verpakkingsmateriaal dat ik gebruik is ecologisch. De enveloppen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd kraft papier dat is opgevuld met gerecycled materiaal. De kartonnen dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de tape is ecologisch afbreekbaar en kan je bij het oud papier gooien.

Het liefst gebruik ik, bij jouw goedkeuring, verpakking dat al eerder gebruikt is.

Digitale factuur

Ik kies ervoor om de factuur niet uit te printen om zo papier te besparen. Je krijgt de factuur daarom per e-mail opgestuurd. Op de factuur vind je informatie terug als ordernummer, bestelling en afleveradres.

Retourneren

Ik hoop uiteraard dat je blij bent met je aankoop! Maar mocht dat niet het geval zijn dan kan je bij ons genieten van een lange retourperiode. Je hebt na ontvangst van de bestelling wel 30 dagen de tijd om een product terug te sturen.

De kosten voor het terugzenden zijn wel voor je eigen rekening.

Voorwaarden retouren

De prijskaartjes en het label moeten bevestigd zijn aan het product en de kleding mag op geen enkele manier zijn beschadigd. Zodra dit het geval is kunnen we je het bedrag niet retourneren. MaeSue.com maakt hierin de beslissing.

Retourproces

Laat het altijd eerst weten als je iets wilt retourneren. Daarna kan je het pakket opsturen naar:

Linda van Laar / Mae Sue
Hugo de Grootstraat 81
2518EC Den Haag

Voeg altijd je naam en ordernummer toe bij het pakket. De goederen vallen onder jouw verantwoordelijkheid totdat ze het kantoor bereiken.

Terugbetalen

De retourkosten worden niet door MaeSue.com vergoed. Zodra ik het pakketje heb ontvangen, betaal ik je de aankoopprijs binnen 7 dagen terug.

Close

Mae Sue

Webshop duurzame mode

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Mae Sue

Webshop duurzame mode

× Hoe kan ik je helpen?